2011. október 20., csütörtök

Drága Lilla!

Ma van az első születésnapod...Hű de nehéz, hogy ne valami nagyon szentimentálisan csöpögős posztba kezdjek bele...

Csodálatos volt az elmúlt év.
Talán egy hete gyűjtögetek dolgokat egy kis cetlire, amiket le akarok írni Rólad, amilyen most vagy, és elvesztettem a cetlit...tegnap még megvolt...igyekszem fejből összehozni:)

  • először egy gyötrőfoghír: a napokban kibújt a hetedik, sok kínzás és gonoszkodás után
  • újabban besegítesz a háztartásba. Múltkor teregettem, közben nyitva hagytam száradni a mosógép ajtaját, és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy az egyik puhakönyvedet betetted a mosógépbe, és gondosan rácsuktad az ajtaját is. Így mosol Te:)
  • szoktad úgy könnyíteni a dolgod, hogy ha az etetődben rágcsálsz valamit, és az egyik kezedben is van egy darab meg a másikban is, és még előtted az asztalon is, szájjal veszed fel. Cuki:)
  • Ringatón az örök és legnagyobb kedvenced a gitár. Imádod nézni, hallgatni, dobolni, megfogni. Az egyik táncos ritmusos dalnál egyedül fogtad a gitár nyakát, és táncoltál. Amikor pedig észrevetted, hogy a foglalkozást vezető Erzsi néni nem Téged figyel, abbahagytad a táncot és addig hadonásztál az orra előtt, amíg Rád nem nézett, akkor pedig újra ropni kezdted. Muszáj mindig a figyelem középpontjában lenned...
  • kérésre bármit bárhonnan kiveszel, beteszel, idehozol, kinyitsz, becsuksz, odaadsz
  • a testrészek mutogatása még nem nagyon megy. Egyedül az orrot találod meg, bárkin, legyen az anyu, apu, vagy éppen plüssmaci, kivéve magadat.
  • nagyon sokat olvasunk, mindig halomba hordod a könyveidet, és mindet végiglapozgatjuk.   Valamelyik nap voltunk a hipermarketben bevásárlókörúton. Vettem egy puha kötésű mini szakácskönyvet a kedvencemtől, F. Horváth Ilonától. Annyira jó kis hagyományos, egyszerű receptjei vannak, szeretem. Unatkoztál a bevásárlókocsiban, ezért odaadtam a könyvet. És legnagyobb megdöbbenésemre egész idő alatt türelmesen lapozgattad, nézegetted a betűket, és a pénztárnál egyetlen gyűrődés nélkül adtad vissza.
  • simogatni szoktál. Nagyon kedvesen.

Ez a legkedvencebb Lilla mosolyom, örülök, hogy sikerült elkapni:)



Annyira szépséges vagy!!!







2 megjegyzés:

  1. Boldog szülinapot Lillának így ismeretlenül is!Csodaszép kislány, és a fotóid is azok.Kedvencem a kötött sapi, nagyon jól áll a lánykának.
    Üdv:Kriszti

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük Kriszti!
    Ha tetszenek a fotóim, ajánlom a fotóblogomat:)

    VálaszTörlés