2013. március 18., hétfő

Ilyenek

Lilla:

- Petőfit szaval.
Egyszer előállt vele, hogy olvassam neki a "rontom-bontomot". Eltartott egy ideig, míg beugrott, hogy ez az Arany Lacinak című versben van. Néhányszor elolvastuk, utána már velem mondta az első néhány versszakot hibátlanul!

- Két évesen már tökéletesen tízig számolt

- Fejből szinte szószerint elmeséli képek alapján az összes Boribon mesét. (Volt egy idő, amikor minden este ezeket olvastuk)

- Olyan logikával ad elő dolgokat, hogy elképesztő, és olyan humorral rendelkezik, hogy néha igazán nehéz szigorúnak lenni, mikor annyira vicces!!!!



Levi:

Csodálatosan kiegyensúlyozott, csodálatosan édes baba.

Kell úgynevezett passzívtornát gyakorolnunk, ezt a hátán fekve csináljuk, először járást utánozva emelgetem a lábát, aztán körözöm, és pillangószerűen lazítom kifelé. Újabban Levi ezt a fajta törődést hangos kacarászással jutalmazza.

Gőgicsél, mosolyog, ez Lilla ilyen pici korából kimaradt, Ő nagyon sírós babóca volt, úgyhogy engem egészen elvarázsol, hogy ilyen is lehet egy baba.

Egyik délután kettesben voltunk itthon, kezembe akadt egy József Attila kötet, felolvastam hát neki néhány verset. Szerette. Az Altató verset végigmosolyogta, és énekelt közben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése