2011. június 20., hétfő

Nyolc

hónaposan ezek a legújabb kedves kis szokásai:
-szokott suttogni. Ehhez mást nem is kell hozzátennem, egyszerűen ennivalóan édes!!!
-fürdés után sokszor annyira fáradt, hogy míg összerakom a vacsoráját, feltétlen szüksége van a cumira a teljes kétségbeesést elkerülendő, de amint látja, hogy közeledek az ígéretes cumisüveggel a kezemben, gyönyörű ívben köpi ki a cumit (amitől különben semmilyen körülmények között nem válna meg önként!!!)
-lehet bármilyen sírás, hiszti, elégedetlenség kellős közepén, ha eljátszom vele a Mátyás király levelet ír játékot (ez gyakorlatilag hátvakarás mesekörítéssel) azonnal felfüggeszt minden addigi tevékenységet, és a semmibe révedve próbálja azonosítani ezt a különös érzést. 
-tud ökölbe szorított kézzel kopogni
-ha nyelvet öltök rá néha viszonozza a gesztust
-imád labdázni, szereti, mikor dobom Neki, és hatalmas lelkesedéssel dobja vissza, és ami a legjobb, hogy néhány napja már többnyire pont jó irányban és pillanatban engedi el ahhoz, hogy hozzám érkezzen!!!
-bútorokba kapaszkodva sétálgat, rettentő ügyesen!!!
-fürdőkádban szokta próbálgatni, hogy milyen a hangja a fürdőszobavisszhangtól
-énekel rengeteget
-és mosolyog rengeteget
-és dirigál és akaratoskodik rengeteget...de ezért is csak szeretjük, legalább van egészséges önbizalma és öntudata...:)



2 megjegyzés:

  1. Kedves Bea!
    Kerestem az email címedet, de nem találtam, ezért kénytelen vagyok itt feltenni a kérdésem.
    Szeretném a blogbejegyzésemhez felhasználni pár babafotódat, természetesen a forrás megjelölésével. Hozzájárulsz-e? Annyira szép a kislányod, és olyan jó képeket készítesz, hogy nehéz ellenállni.
    Amúgy gratulálok a 8-hoz, nagyon ügyi és okos kislányod van!
    Ha nem tartod ezt a kérést publikusnak, nyugodtan töröld ki, de várom mihamarabbi válaszod!Az email címem a blogom alján megtalálod!
    Üdvözlettel:Krisztina

    VálaszTörlés
  2. Mármint az üzenetet töröld ki....:)))

    VálaszTörlés